Behandelingen

Bekijk hier al onze behandelingen bij Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam. U kunt bij onze terecht voor de tandartscontrole, klikgebit, kunstgebit, tandimplantaten, kronen en bruggen en een gebitsprothese. Daarnaast zijn wij ook Spoed Tandarts.

Tandartscontrole

Tandartscontrole

Tandartscontrole – Bij Tandartspraktijk Dentia kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. We helpen u professioneel en snel.

Spoedtandarts Rotterdam

Spoedtandarts Rotterdam

Spoedtandarts Rotterdam nodig? Dan bent u bij de Tandartspraktijk Dentia op het juiste adres. Wij zijn een tandartsenpraktijk met specialistische kennis.

Klikgebit

Klikgebit

Klikgebit nodig? Door het slinken van het kaakbot kan een kunstgebit los gaan zitten. Het heeft dan niet meer voldoende houvast op de kaak.

Kunstgebit Rotterdam

Kunstgebit Rotterdam

Kunstgebit Rotterdam, een specialistisch onderdeel van de beste Tandtechnisch Laboratorium van Rotterdam. Wij gaan voor kwaliteit. Maak snel een afspraak!

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen dienen om tanden en kiezen elegant te vervangen. De vorm en functie van het origineel worden zo goed mogelijk nagebootst.

Goedkope implantaten

Goedkope implantaten

Goedkope implantaten kunt u vinden bij Tandartspraktijk Dentia. Wij hebben een intern tandtechnisch laboratorium. Wacht niet en bel direct!

Gebitsprothese

Gebitsprothese

Voor een gebitsprothese bent u bij tandartspraktijk Dentia aan het juiste adres. Bij een gebitsprothese gaan wij eerst kijken naar de staat van het gebit.

Implantologie Rotterdam

Implantologie Rotterdam

Implantologie Rotterdam, als u de juiste prijs wilt betalen voor een implantaat die uw gebit weer laten lachen en een goed gevoel geeft. Wacht niet en bel!

Call Now Button