Cosmetische tandheelkunde

Maken uw tanden u onzeker omdat uw gebit er niet mooi uitziet?

Heeft u misschien scheve of gele tanden waardoor u uit schaamte een hand voor uw mond plaatst wanneer u moet lachen? Ook al functioneert uw gebit naar wens en uw tanden en tandvlees gezond zijn kunt toch nog een afspraak maken bij een tandarts. In dit soort gevallen is er geen tandheelkundig noodzaak om in te grijpen, maar kan de tandarts u wel helpen omdat er mogelijkheden zijn om uw gebit mooier te maken.

Wanneer er geen noodzaak is om uw tanden te behandelen spreken we dan in dit verband van cosmetische tandheelkunde of esthetische tandheelkunde.

Maakt uw gebit u onzeker en wilt u weer kunnen lachen zonder uw hand steeds voor uw mond te hoeven plaatsen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden over cosmetische tandheelkunde om uw gebit weer mooier te maken!

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Cosmetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Tegenwoordig willen mensen niet meer alleen een gebit die goed functioneert, maar ook een gebit waarmee ze voluit kunnen lachen en stralen. Steeds meer patiënten maken een afspraak met de tandarts om hun gebit mooier te maken. Dit is voor ons dan ook de reden geweest om cosmetische tandheelkunde op te richten.

Door de jaren heen hebben wij talloze patiënten weer zelfverzekerd de deur uit laten gaan met een stralende gebit. Wij hebben hierdoor jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische tandheelkunde. Wij bieden verschillende behandelingen aan om uw gebit weer mooier te maken:

  • Tanden bleken
  • Facings
  • Kronen en bruggen
  • All-on-four

Hieronder leggen wij kort uit wat deze vier cosmetische behandelingen precies betekenen.

Tanden bleken

Na een verloop van tijd verkleuren tanden. Dit kan komen door ouderdom, maar voornamelijk ook door roken, eten en drinken. U kunt stralende witte tanden krijgen door uw tanden te laten bleken.

Facings

Wanneer u witte én rechte tanden wilt kunt u gebruik maken van witte schildjes op uw tanden, ook wel facings genoemd. Facings zijn gemaakt van porselein of keramiek en zijn een permanente oplossing, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van rechte, witte tanden.

Kronen en bruggen

Een combinatie van functionele en cosmetische tandheelkunde is het zetten van kronen en bruggen. Enerzijds lost een kroon of brug een tandheelkundig probleem op, bijvoorbeeld een gebroken tand. Anderzijds maakt een kroon of brug uw gebit weer een stuk mooier.

All-on-four

Met de All-on-four worden 4 implantaten in de onder- en/of bovenkaak vastgezet. Daarop komt een brug van kronen te rusten. De all-on-four is een gebitsprothese die niet uitneembaar is. Het oogt en voelt aan zoals uw eigen tanden. Het is een duurzame investering waar u elke dag plezier van zult hebben!

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button