Dit is waarom u voor Tandartspraktijk Dentia kiest! De specialist in kunstgebitten en tandheelkundige zorg.

U moet mogelijk meerdere keren per jaar terugkeren naar de tandarts om te zien of het kunstgebit nog goed op uw gebit past. Bij tandartspraktijk Dentia bent u in ieder geval 100% zeker van persoonlijk aandacht voor uw gebit. Wist u dat in de meeste gevallen de verzekering het kunstgebit vergoed? Vraag hierover meer informatie bij een van onze medewerkers, zij vertellen u graag hoe dat in zijn werking gaat.

Wist u dat wij meerdere talen spreken? In het verleden is het ons opgevallen dat onze patiënten liever een tandarts hebben die ook hun moedertaal spreekt en begrijpt, volgens meerdere patiënten voelen zij zich hierdoor meer op hun gemak.

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandarts kunstgebit

Bij Tandartspraktijk Dentia bent u zeker van:

 • Persoonlijk aandacht
  Bij tandartspraktijk Dentia bent u geen nummer zoals dat bij vele tandartspraktijken wel het geval is, wij zijn elk patiënt als iemand die een mooie, gezond gebit verdient.
 • Moderne tandartspraktijk
  Vol trots kunnen we zeggen dat we werken met de nieuwste technologieën en de modernste tandarts apparatuur.
 • Intern tandtechnisch laboratorium
  Tandartspraktijk Dentia is de expert in Rotterdam als het gaat om tandheelkunde, zo hebben wij alle specialisten onder één dak en kunnen wij de beste tandheelkundige zorg bieden van Rotterdam.

 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  Veel patiënten vinden het maar een tijdrovend gedoe, dat heen en weer bellen met de verzekeraar. Bij tandartspraktijk Dentia helpen wij u hier graag bij, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket kunnen wij u vertellen wanneer u recht heeft op een vergoeding van de tandarts.

Wacht niet langer en maak direct een afspraak bij uw tandarts in Rotterdam, u kunt bij ons terecht voor: Halfjaarlijkse controles, klikgebitten, kunstgebitten, Implantologie, spoedgevallen, gebitsprotheses en kronen en bruggen.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button