U moet mogelijk meerdere keren per jaar terugkeren naar de tandarts om te zien of het kunstgebit nog goed op uw gebit past. Bij tandartspraktijk Dentia bent u in ieder geval 100% zeker van persoonlijk aandacht voor uw gebit. Wist u dat in de meeste gevallen de verzekering het kunstgebit vergoed? Vraag hierover meer informatie bij een van onze medewerkers, zij vertellen u graag hoe dat in zijn werking gaat.

Wist u dat wij meerdere talen spreken? In het verleden is het ons opgevallen dat onze patiënten liever een tandarts hebben die ook hun moedertaal spreekt en begrijpt, volgens meerdere patiënten voelen zij zich hierdoor meer op hun gemak.

Bij Tandartspraktijk Dentia bent u zeker van:

 • Persoonlijk aandacht
  Bij tandartspraktijk Dentia bent u geen nummer zoals dat bij vele tandartspraktijken wel het geval is, wij zijn elk patiënt als iemand die een mooie, gezond gebit verdient.
 • Moderne tandartspraktijk
  Vol trots kunnen we zeggen dat we werken met de nieuwste technologieën en de modernste tandarts apparatuur.
 • Intern tandtechnisch laboratorium
  Tandartspraktijk Dentia is de expert in Rotterdam als het gaat om tandheelkunde, zo hebben wij alle specialisten onder één dak en kunnen wij de beste tandheelkundige zorg bieden van Rotterdam.

 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  Veel patiënten vinden het maar een tijdrovend gedoe, dat heen en weer bellen met de verzekeraar. Bij tandartspraktijk Dentia helpen wij u hier graag bij, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket kunnen wij u vertellen wanneer u recht heeft op een vergoeding van de tandarts.

Wacht niet langer en maak direct een afspraak bij uw tandarts in Rotterdam, u kunt bij ons terecht voor: Halfjaarlijkse controles, klikgebitten, kunstgebitten, Implantologie, spoedgevallen, gebitsprotheses en kronen en bruggen.

Call Now Button
Share This