Gebitsprothese

Gebitsprothese Rotterdam

Voor een Gebitsprothese bent u bij tandartspraktijk Dentia aan het juiste adres. Wij zijn de tandarts in Rotterdam voor alle tandtechniek. Bent u in het bezit van een gebitsprothese of moeten wij één nieuwe aanmeten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebitsprothese Rotterdam

Voordelen tandartspraktijk Dentia

  • Goedkoopste implantaten van Zuid-Holland
  • Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
  • Alle specialisten onder één dak
  • Gebruikmakend van de nieuwste technologieën
  • Kwaliteit voor de juiste prijs

Voor het nemen van een gebitsprothese gaan wij eerst kijken naar de staat van uw gebit. Het is noodzakelijk om een gezond gebit te hebben, u kunt het vergelijken met het bouwen van een huis. Eerst moet de fundering juist zijn zodat u daarop een huis kunt bouwen.

Er zijn diverse mogelijkheden bij Dentia. Stel dat u een kunstgebit heeft en u wilt bijvoorbeeld een klikgebit, vraag dan een vrijblijvende intake aan voor de mogelijkheden.

Van volledig kunstgebit tot gedeeltelijk gebitsprothese

Tandartspraktijk Dentia heeft een eigen laboratorium, hierdoor kunnen wij een snel en effectief helpen met het vervaardigen van een mooi gebit. In Rotterdam en heel Zuid-Holland zijn wij de grootste aanbieder in gebitsprotheses door de juiste kwaliteit te combineren met goede services. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Volledig kunstgebit
  • Goedkope implantaten
  • Gedeeltelijk gebitsprothese
  • Klikgebitten
  • Facings

Als u vragen heeft over een vrijblijvende intake met betrekking tot een controle voor een uw gebit en/of prothese, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag.

In samenwerking met Tandartspraktijk4Ambacht.

Maak een afspraak

Tandartspraktijk Dentia

Waarom kiest u voor ons?

vinkEen moderne tandartspraktijk
vinkAlle specialisten onder 1 dak
vinkIntern tandtechnisch laboratorium
vinkBekend bij alle zorgverzekeraars
vinkBinnen 1 dag een afspraak
vinkVoorrangsregeling bij spoed
vinkGeen gedoe met de verzekering
vinkBehandeling in meerdere talen

Volg ons op Facebook

Gebitsprothese kosten

Wilt u weten wat de kosten voor uw prothese worden/zijn? Neemt u contact met ons op en dan rekenen wij het exact voor u uit. Wij ontvangen u graag voor een consultatie in onze praktijk in Rotterdam. Een telefonisch gesprek is ook mogelijk. Een consultatie is bij ons GRATIS. Tandartspraktijk Dentia heeft enkel specialisten in dienst waardoor de gebitsprothese kosten altijd laag voor u uit zullen vallen.

kunstgebit beoordeling

Gebitsprothese op implantaten
Call Now Button
Share This