Goedkope implantaten

Goedkope implantaten nodig?

Goedkope implantaten kunt u vinden bij Tandartspraktijk Dentia. Wij hebben een intern tandtechnisch laboratorium, waardoor wij goedkope implantaten kunnen aanbieden. Als wij kijken naar andere implantaat aanbieders kunnen wij niet alleen stellen dat Tandartspraktijk Dentia deze goedkoop aanbiedt in Nederland, maar ook dat deze implantaten van het hoogste kwaliteit zijn.

Goedkope implantaten van Dentia worden gemaakt van titanium. Titanium is vriendelijk voor het tandvlees en het kaakbot. Het is wel van belang dat het kaakbot en het tandvlees in goede conditie zijn om een implantaat aan te brengen in de mond.

Goedkope implantaten

Goedkoopste implantaten in Zuid-Holland

Een implantaat word goed ingebracht om er uiteindelijk een mooie brug en kroon op te plaatsen. Wij gaan voor een mooie, nieuwe glimlach die u weer een fijn gevoel geeft. Het laboratorium maakt een tandprothese om de juiste afmetingen aan te brengen in het gebit.

Tandartspraktijk Dentia staat bekend om goedkope implantaten in Zuid-Holland. Dentia is nu bezig om haar producten/diensten uit te breiden naar geheel Nederland. Wij zullen verder kronen, bruggen en tandprotheses voor u kunnen realiseren. Door de juiste specialisten in dienst te hebben, kunnen wij niet alleen goedkope implantaten aanbieden, maar ook facings, kronen, bruggen en kunstgebitten. Wij hebben een spoedtandarts in huis die u direct kan helpen als er onverwachts iets met uw gebit gebeurd. Als u geïnteresseerd bent in onze service en producten kunt u geheel vrijblijvend een afspraak bij ons inplannen.

Voor de goedkope implantaten hebben wij een nauwe samenwerking met alle verzekeringsbedrijven in geheel Nederland. In vele gevallen kunnen wij door goed te communiceren met de maatschappijen de goedkope implantaten aanbieden op de markt. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn kunt u ons vrijblijvend contacteren.

Kwalitatieve tandheelkundige zorg

Door maandelijkse cursussen te geven aan ons personeel en via diverse kanalen door de nieuwste technologieën gevoed te worden van de beste tandtechniek, staat kwaliteit bij ons op één. Door de juiste oplossingen aan te bieden hebben wij het grootste klanten bestand in geheel Zuid-Holland, dus ben t u opzoek naar kwaliteit m.b.t. goedkope implantaten dan zijn wij de praktijk voor u!

Bij Tandartspraktijk Dentia aan het juiste adres. Wacht niet en bel direct voor een afspraak. Wij staan direct voor u klaar om u verder te helpen.

Wij hebben een samenwerking met Tandarts4ambacht.

Maak een afspraak

Tandartspraktijk Dentia

Waarom kiest u voor ons?

vinkEen moderne tandartspraktijk
vinkAlle specialisten onder 1 dak
vinkIntern tandtechnisch laboratorium
vinkBekend bij alle zorgverzekeraars
vinkBinnen 1 dag een afspraak
vinkVoorrangsregeling bij spoed
vinkGeen gedoe met de verzekering
vinkBehandeling in meerdere talen

Volg ons op Facebook

Call Now Button
Share This