Implantaten Rotterdam

Implantaten Rotterdam

Implantaten Rotterdam
Implantaten nodig? Tandarstpraktijk Dentia is een praktijk die een laboratorium in eigen huis heeft en zodoende kunnen wij de beste kwaliteit aanbieden voor de laagste prijs.

Wat is een implantaat?
Een implantaat wordt gemaakt van bijvoorbeeld titanium, dit is een slijtvast en vriendelijk product voor het lichaam. Soms zijn de implantaten van tandarts Rotterdam voorzien van een keramische laag. Een implantaat word ingezet als er geen tandwortel aanwezig is en wordt als een schroef in de kaak geplaatst. Een implantaat is het fundament voor een kroon, brug of prothese. Om het mooiste resultaat te krijgen bekijkt implantaten Rotterdam oftewel Tandartspraktijk Dentia het gehele gebit.

Implantaten Rotterdam de voordelen:

  • Alle specialisten onder een dak
  • Afspraken met alle bekende zorgverzekeraars (bel voor info)
  • Geen wachtlijsten
  • Bij klachten word u direct geholpen
  • Sterke & mooie tanden binnen uw budget
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

Wanneer is een implantologie behandeling met implantaten mogelijk?

Voor het plaatsen van een implantaat is het van groot belang dat het kaakbot niet verder groeit. Een succesvolle implantaat behandeling moet wel aan enkele voorwaarden voldoen:

U moet voldoende en gezond kaakbot hebben voor het vastzetten van de implantaten. Uw kaakbot moet gezond zijn, het tandvlees van de resterende tanden moet gezond zijn. Is dat niet het geval, dan gaan wij het tandvlees als eerste behandelen. U zult zelf wel moeten meewerken om de voorzieningen hiervoor goed te onderhouden.

Tegenwoordig zijn er nieuwe technieken om nieuw kaakbot te laten ontstaan op plaatsen waar er te weinig van is. Implantaten Rotterdam is de expert op dit gebied en heeft alle tandartsen en technieken in eigen huis die u ondersteunen en informeren op dit gebied.

Nazorg bij Implantaten Rotterdam.

Een goede dagelijkse mondhygiëne en regelmatige controle door de tandarts zijn noodzakelijk nadat uw implantaat is geplaatst. De tandarts of kaakchirurg geeft aan wanneer hij u wil terugzien voor controle. De tandarts besteedt bij de controle aandacht aan:

Nazorg bij Implantaten Rotterdam bestaat uit

  • De gezondheid van uw tandvlees.
  • De situatie van het kaakbot rondom uw implantaten.
  • Slijtage van de kroon, brug of prothese.

Poets de pijlers en het tandvlees met een zachte tandenborstel en tandpasta

Implantaten Rotterdam heeft een samenwerking met 4Ambacht

Bij ons staat de patiënt op de eerste plaats, wij geven een duidelijk advies naar de diverse mogelijkheden om u weer met een stralende lach voor de dag de komen, implantaten Rotterdam helpt u hierbij.

Vaak zijn er diverse mogelijkheden zoals facings, klikgebit, kunstgebitten of implantaten Rotterdam. Maar welke oplossingen zijn er voor u het beste als het gaat om een mooi en fris gebit. Wij helpen u verder, met alle expertise in eigen huis helpen wij u verder naar een stralende lach. Wij denken graag mee met onze klanten, zelfs voor het betalen van de implantaten bent u bij de implantaten Rotterdam aan het beste adres.

Bel voor een vrijblijvende afspraak en maak kennis met onze praktijk, wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Het team van tandartspraktijk Dentia.

Maak een afspraak

Tandartspraktijk Dentia

Waarom kiest u voor ons?

vinkEen moderne tandartspraktijk
vinkAlle specialisten onder 1 dak
vinkIntern tandtechnisch laboratorium
vinkBekend bij alle zorgverzekeraars
vinkBinnen 1 dag een afspraak
vinkVoorrangsregeling bij spoed
vinkGeen gedoe met de verzekering
vinkBehandeling in meerdere talen

Volg ons op Facebook

Call Now Button
Share This