Klikgebit

Een klikgebit in Rotterdam laat u zo voordelig en vertrouwd bij Dentia zetten.

Klikgebit Rotterdam

Klikgebit Rotterdam nodig tegen lage kosten? Door het slinken van het kaakbot kan een kunstgebit los gaan zitten. Het heeft dan niet meer voldoende houvast op de kaak. Wat is een klikgebit of klikprothese? Een klikgebit of -prothese is een kunstgebit dat vastgeklikt wordt op tandimplantaten, zgn. kunstwortels. Het kan voor reiniging uit de mond gehaald worden en opnieuw worden vastgeklikt.

Voor veel mensen met een loszittende gebitsprothese kan deze behandeling een uitstekende oplossing zijn. Door het plaatsen van implantaten kan een constructie worden gemaakt waarop het kunstgebit vastgeklikt wordt. Deze methode wordt veelal toepast op de onderkaak, maar kan ook voor de bovenkaak een uitstekende oplossing zijn om geen last meer te hebben van de gehemelteplaat.

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Klikgebit Rotterdam

Voor wie is een klikprothese geschikt?

 • Kunstgebitsdragers: personen die geen eigen tanden en/of kiezen hebben in één of beide kaken. Met name dragers van kunstgebitten in de onderkaak hebben vaak last van een te los zittend kunstgebit en willen liever een vaste oplossing.
 • Personen met loszittende tanden en/of kiezen in de boven en/of onderkaak.

Voordelen klikgebit ten opzichte van een los kunstgebit

Wilt u meer geïnformeerd worden over de mogelijkheid van een klikprothese? Maak dan een afspraak met onze praktijk in Rotterdam! Zo krijgt u uw klikprothese in Rotterdam. Hieronder de voordelen van een prothese op implantaten:

 • Vaste tanden en kiezen
 • Minder slinkende kaken en ingevallen gezicht
 • Geen kleefpasta’s meer nodig
 • Geen gebit op het nachtkastje
 • Vrij gehemelte
 • Behoud van smaak
 • Probleemloos eten
 • Voluit lachen en praten

Het plaatsen van implantaten is een relatief eenvoudige ingreep van een half tot één uur. Dit kan onder plaatselijke verdoving, maar – naar wens – ook onder narcose. Na de plaatsing van de implantaten, wordt na 12 weken uw definitieve klikprothese aangepast, waardoor deze ‘klikt’ op de implantaten in uw kaak. Een klikgebit in Rotterdam laat u zo voordelig en vertrouwd bij Dentia zetten.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button