Klikgebit

Klikgebit Rotterdam

Klikgebit Rotterdam nodig tegen lage kosten? Door het slinken van het kaakbot kan een kunstgebit los gaan zitten. Het heeft dan niet meer voldoende houvast op de kaak. Wat is een klikgebit of klikprothese? Een klikgebit of -prothese is een kunstgebit dat vastgeklikt wordt op tandimplantaten, zgn. kunstwortels. Het kan voor reiniging uit de mond gehaald worden en opnieuw worden vastgeklikt.

Voor veel mensen met een loszittende gebitsprothese kan deze behandeling een uitstekende oplossing zijn. Door het plaatsen van implantaten kan een constructie worden gemaakt waarop het kunstgebit vastgeklikt wordt. Deze methode wordt veelal toepast op de onderkaak, maar kan ook voor de bovenkaak een uitstekende oplossing zijn om geen last meer te hebben van de gehemelteplaat.

klikprothese rotterdam

Voor wie is een klikprothese geschikt?

  • Kunstgebitsdragers: personen die geen eigen tanden en/of kiezen hebben in één of beide kaken. Met name dragers van kunstgebitten in de onderkaak hebben vaak last van een te los zittend kunstgebit en willen liever een vaste oplossing.
  • Personen met loszittende tanden en/of kiezen in de boven en/of onderkaak.

Voordelen klikgebit ten opzichte van een los kunstgebit

Wilt u meer geïnformeerd worden over de mogelijkheid van een klikprothese? Maak dan een afspraak met onze praktijk in Rotterdam! Zo krijgt u uw klikprothese in Rotterdam. Hieronder de voordelen van een prothese op implantaten:

  • Vaste tanden en kiezen
  • Minder slinkende kaken en ingevallen gezicht
  • Geen kleefpasta’s meer nodig
  • Geen gebit op het nachtkastje
  • Vrij gehemelte
  • Behoud van smaak
  • Probleemloos eten
  • Voluit lachen en praten

Het plaatsen van implantaten is een relatief eenvoudige ingreep van een half tot één uur. Dit kan onder plaatselijke verdoving, maar – naar wens – ook onder narcose. Na de plaatsing van de implantaten, wordt na 12 weken uw definitieve klikprothese aangepast, waardoor deze ‘klikt’ op de implantaten in uw kaak. Een klikgebit in Rotterdam laat u zo voordelig en vertrouwd bij Dentia zetten.

Maak een afspraak

Tandartspraktijk Dentia

Waarom kiest u voor ons?

vinkEen moderne tandartspraktijk
vinkAlle specialisten onder 1 dak
vinkIntern tandtechnisch laboratorium
vinkBekend bij alle zorgverzekeraars
vinkBinnen 1 dag een afspraak
vinkVoorrangsregeling bij spoed
vinkGeen gedoe met de verzekering
vinkBehandeling in meerdere talen

Volg ons op Facebook

Klikprothese kosten

Wij bespreken graag met u de kosten van een klikprothese of -gebit. Dit doen wij samen met u via de telefoon op in onze praktijk in Rotterdam. Wij hebben veel ervaringen die we met u kunnen delen om u zo goed mogelijk te helpen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de klikgebit kosten altijd laag voor u uitvallen!

Klikgebit

klikgebit rotterdam
Call Now Button
Share This