Kunstgebit reparatie

Reparatie kunstgebit

Kunstgebit reparatie Rotterdam nodig? Ook dat kunnen wij ‘gewoon’ uitvoeren. Tandartspraktijk Dentia is onderdeel van een tandtechnisch Laboratorium waar wij alle kunstgebit reparaties uit kunnen voeren. De praktijk bestaat ruim 15 jaar. Onze expertise op het gebied van gebitsprotheses en kunstgebit reparatie is zeer hoog. Voor reparatie aan uw kunstgebit kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht, ook het realiseren van een nieuw kunstgebit kan in een korte tijdbestek voor u geregeld worden. Voor onze behandelingen hebben wij tandartsen, kaakchirurgen en implantologen in eigen huis. Tandartspraktijk Dentia heeft zich gespecialiseerd in het herstellen en repareren van kunstgebitten. Reparatie aan uw kunstgebit gezocht? Neem direct contact met ons op!

Kunstgebit reparatie rotterdam

Waarom kunstgebit reparatie bij Tandartspraktijk Dentia?

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam heeft meerdere specialisaties in huis. Hierdoor kunnen wij de meeste kunstgebitten snel en efficiënt uitvoeren. De meeste kleine reparaties kunnen zelfs in een uur klaar zijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om complexe reparaties aan uw gebitsprothese uit te laten voeren. Mocht er aan uw prothese iets mis zijn, neem dan contact op met Tandartspraktijk Dentia op voor een indicatie en eventuele kunstgebit reparatie.

Binnen 1 dag klaar

reparatie kunstgebit rotterdamEen specialisatie van Tandartspraktijk Dentia is het vervaardigen en repareren van klik- en kunstgebitten. In Rotterdam beschikken wij over een eigen tandheelkundige laboratoria, waardoor wij alles in eigen beheer kunnen uitvoeren. Dit heeft voor u als klant meerdere voordelen. Zo bepaalt u in samenspraak met ons de gewenste vorm, kleur en grootte van uw nieuwe tanden en kiezen. Een tweede voordeel van het hebben van meerdere specialisten onder een dak is de snelheid waarmee u geholpen wordt.

Tandartspraktijk Dentia biedt zelfs de mogelijkheid om na de eerste gebitsafdruk uw kunstgebit in 1 dag klaar te hebben, of uw kunstgebit te repareren terwijl u wacht. U kunt zonder verwijzing voor een gebitsprothese bij ons terecht. Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek, waarbij wij de situatie in uw mond bekijken en u een eerlijk advies meegeven.

Maak een afspraak

Tandartspraktijk Dentia

Waarom kiest u voor ons?

vinkEen moderne tandartspraktijk
vinkAlle specialisten onder 1 dak
vinkIntern tandtechnisch laboratorium
vinkBekend bij alle zorgverzekeraars
vinkBinnen 1 dag een afspraak
vinkVoorrangsregeling bij spoed
vinkGeen gedoe met de verzekering
vinkBehandeling in meerdere talen

Volg ons op Facebook

Voordelen reparatie kunstgebit bij Dentia

  • Reparatie terwijl u wacht
  • Binnen 1 dag
  • Gebitsprothese zonder verwijzing
  • Tandartspraktijk Dentia heeft een samenwerking met Tandarts4Ambacht

In veel gevallen kunnen wij de kunstgebit reparatie kosten direct doorsturen naar de desbetreffende verzekeraar. Wij overleggen de reparatie aan uw kunstgebit altijd eerst alvorens wij deze doorvoeren. Neem contact met ons op.

Kunstgebit repareren Rotterdam

Call Now Button
Share This