Kunstgebit reparatie

Kunstgebit reparatie Rotterdam nodig? Ook dat kunnen wij ‘gewoon’ uitvoeren.

Tandartspraktijk Dentia is onderdeel van een tandtechnisch Laboratorium waar wij alle kunstgebit reparaties uit kunnen voeren. De praktijk bestaat ruim 15 jaar. Onze expertise op het gebied van gebitsprotheses en kunstgebit reparatie is zeer hoog. Voor reparatie aan uw kunstgebit kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht, ook het realiseren van een nieuw kunstgebit kan in een korte tijdbestek voor u geregeld worden. Voor onze behandelingen hebben wij tandartsen, kaakchirurgen en implantologen in eigen huis. Tandartspraktijk Dentia heeft zich gespecialiseerd in het herstellen en repareren van kunstgebitten. Reparatie aan uw kunstgebit gezocht? Neem direct contact met ons op!

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Kunstgebit reparatie

Waarom kunstgebit reparatie bij Tandartspraktijk Dentia?

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam heeft meerdere specialisaties in huis. Hierdoor kunnen wij de meeste kunstgebitten snel en efficiënt uitvoeren. De meeste kleine reparaties kunnen zelfs in een uur klaar zijn. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om complexe reparaties aan uw gebitsprothese uit te laten voeren. Mocht er aan uw prothese iets mis zijn, neem dan contact op met Tandartspraktijk Dentia op voor een indicatie en eventuele kunstgebit reparatie.

Binnen 1 dag klaar

Een specialisatie van Tandartspraktijk Dentia is het vervaardigen en repareren van klik- en kunstgebitten. In Rotterdam beschikken wij over een eigen tandheelkundige laboratoria, waardoor wij alles in eigen beheer kunnen uitvoeren. Dit heeft voor u als klant meerdere voordelen. Zo bepaalt u in samenspraak met ons de gewenste vorm, kleur en grootte van uw nieuwe tanden en kiezen. Een tweede voordeel van het hebben van meerdere specialisten onder een dak is de snelheid waarmee u geholpen wordt.

Reparatie kunstgebit Rotterdam
Tandartspraktijk Dentia biedt zelfs de mogelijkheid om na de eerste gebitsafdruk uw kunstgebit in 1 dag klaar te hebben, of uw kunstgebit te repareren terwijl u wacht. U kunt zonder verwijzing voor een gebitsprothese bij ons terecht. Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek, waarbij wij de situatie in uw mond bekijken en u een eerlijk advies meegeven.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Voordelen reparatie kunstgebit bij Dentia

  • Reparatie terwijl u wacht
  • Binnen 1 dag
  • Gebitsprothese zonder verwijzing
  • Tandartspraktijk Dentia heeft een samenwerking met Tandarts4Ambacht

In veel gevallen kunnen wij de kunstgebit reparatie kosten direct doorsturen naar de desbetreffende verzekeraar. Wij overleggen de reparatie aan uw kunstgebit altijd eerst alvorens wij deze doorvoeren. Neem contact met ons op.

Kunstgebit repareren Rotterdam

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button