Kunstgebit Rotterdam

Tandartspraktijk Dentia heeft zich gespecialiseerd in de vervaardiging en de reparatie van kunstgebitten.

Kunstgebit Rotterdam

Kunstgebit Rotterdam, een specialistisch onderdeel van de beste Tandtechnisch Laboratorium van Rotterdam. Wij gaan voor kwaliteit en willen dat een kunstgebit u verder helpt met leven zonder zich zorgen te maken over het gebit. Ook voor reparatie en kunstgebit herstellen kun je bij ons terecht. Tandartspraktijk Dentia zorgt voor de beste Tandtechniek in Rotterdam! Uiteraard tegen lage kosten.

Het tandtechnisch laboratorium van Rotterdam is een onderdeel van Tandartspraktijk Dentia.

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Kunstgebit Rotterdam

Specialist in klik- en kunstgebitten

Een van de specialisaties van Tandartspraktijk Dentia is het vervaardigen, herstellen en repareren van klik- en kunstgebitten met behulp van de laatste tandtechniek. In Rotterdam beschikken wij over eigen tandheelkundige laboratoria, waardoor wij alles in eigen beheer kunnen uitvoeren. Dit heeft voor u als klant meerdere voordelen. Zo bepaalt u in samenspraak met ons de volgende zaken voor uw nieuwe tanden en kiezen:

  • Gewenste vorm
  • Kleur
  • Grootte

Wij hebben meerdere specialisten in huis. Een groot voordeel voor u is de snelheid waarmee wij u kunnen helpen. Wat u ook nodig heeft, wij beschikking over kennis en de mankracht om u snel en goed van dienst te zijn.

Tandartspraktijk Dentia biedt zelfs de mogelijkheid om na de eerste gebitsafdruk uw kunstgebit in 1 dag klaar te hebben of uw gebitsprothese te herstellen terwijl u wacht. U kunt zonder verwijzing voor een gebitsprothese bij ons terecht. Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek, waarbij wij de situatie in uw mond bekijken en u een eerlijk advies meegeven.

Gedeeltelijk of een volledig nieuw kunstgebit

Als u niet al uw tanden kwijtraakt, dan kunt u een kunststof prothese voorzien van een stalen frame overwegen. Dit is een duurzame, maar krachtige optie. Wij zijn de specialist op het gebied van Tandtechniek Rotterdam. Het begint echter bij de toestand van de tanden en kiezen die u nog hebt. Afhankelijk daarvan kunnen wij een goeie prognose stellen. Hoeveel het kost, wordt altijd per persoon bepaald. Het hangt natuurlijk ook af van het aantal tanden of kiezen dat vervangen dient te worden. Neem voor de kosten van een kunstgebit contact met ons op, dan kunnen wij ook de vergoeding en terugbetaling van de zorgverzekeraar bekijken.

Kunstgebit herstellen in 1 dag

Het gaat hier meestal om een prothese ter vervanging van uw bestaande gebitsprothese. Wij werken als volgt: In de ochtend wordt een gebitsafdruk van uw kaak gemaakt en nog dezelfde dag gaan wij aan de slag om uw nieuwe kunstgebit te maken, zodat u ‘s middags al u met uw stralende en mooie tanden kan pronken. Wij zorgen voor alles, inclusief het schoonmaken van het gebit.

Kunstgebit herstellen

Reparatie van uw gebitsprothese

Tandartspraktijk Dentia heeft zich gespecialiseerd in de vervaardiging en de reparatie van kunstgebitten. Tandartspraktijk Dentia heeft meerdere specialisaties in huis, hierdoor kunnen wij de meeste gebitsprothese reparaties snel en efficiënt uitvoeren. De meeste kleine reparaties kunnen zelfs in een uur klaar wezen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht om complexe reparaties aan uw gebitsprothese uit te laten voeren. Mocht er aan uw prothese iets mis zijn, neem dan contact op met Kunstgebit Rotterdam (Tandartspraktijk Dentia) voor een indicatie en eventuele reparatie van uw gebitsprothese. Voert u onder geen beding zelf een reparatie uit! Wij hebben namelijk de expertise en doen dit graag voor u als de specialist in kunstgebitten.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Kosten kunstgebit

Wilt u weten wat de kosten zijn? Neemt u contact met ons op en dan rekenen wij het exact voor u uit. Wij ontvangen u graag voor een consultatie in onze praktijken in Rotterdam. Een telefonisch gesprek is ook mogelijk. Een consultatie is bij ons GRATIS. Dankzij onze specialisten zullen de kunstgebit kosten altijd laag uitvallen.

kunstgebit beoordeling

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button