Een kunstgebit: “U staat al met een schroevendraaier in uw hand, maar het kan ook anders”

Het leven is kort, dus zorgen maken over uw gebit is zonde. Dat begrijpen wij bij het Tandtechnisch Laboratorium van Rotterdam/ Tandartspraktijk Rotterdam maar al te goed. Daarom helpen wij u graag zo snel en goed mogelijk. Het zijn wel uw tanden waar we het over hebben. Daarom gaan wij voor kwaliteit en willen we dat het kunstgebit dat u bij ons laat aanmeten gelijk staat aan een leven zonder zorgen over het gebit. Dit tandtechnisch laboratorium is onderdeel van Tandartspraktijk Dentia.

Verschillende soorten kunstgebitten. Het blijft ingewikkeld. Want wat past nou het beste bij u? Het begint natuurlijk allemaal met een goede diagnose. In welke staat zijn uw tanden en kiezen nog? Heeft u al een kunstgebit en hoelang al? Is uw kaak inmiddels geslonken? Allemaal zaken die meewegen. Goed om te weten is dat er grofweg twee categorieën zijn; gedeeltelijke protheses, of volledige kunstgebitten.

Alle kunstgebitten – zowel de gehele als gedeeltelijke – worden vaak gemaakt van kunsthars als ‘tandvlees’ en kunsthars of porselein als ‘tanden’. Veel mensen hebben bij het woord ‘kunstgebit’ nog een ouderwets beeld. Tanden die te wit zijn, een tandvleeskleur die niet natuurlijk oogt en natuurlijk ’s avonds een glas water naast het bed waar de prothese dan in rondzwemt. Eigenlijk het beeld van een mevrouw uit 1960 die een kunstgebit had. Dit hoeft helemaal niet meer, de technieken zijn echt heel veel beter geworden. Veel mensen zullen niet eens merken dat u een kunstgebit heeft!

In Rotterdam hebben we toegang tot een eigen tandheelkundig laboratorium waardoor wij alles zelf kunnen uitvoeren en dus niets hoeven uit te besteden aan andere praktijken. In overleg met u bespreken wij elk stap in het maken van een gebitsprothese. We willen natuurlijk niet dat u ontevreden de deur uit loopt. De kleur, grootte van de tanden en kiezen, de vorm; alles wordt overlegd.  Een andere reden om voor tandartsenpraktijk Dentia te kiezen is snelheid. Omdat wij met zoveel specialisten onder een dak werken, kunnen wij sneller schakelen en schuiven. Dat betekent ook dat wij reparaties binnen een dag uitvoeren.

Spoedreparatie

’s Avonds een feestje, maar ’s ochtends is uw gebit kapot. U staat al met een schroevendraaier in uw hand, maar ergens zegt een stemmetje: ‘Is er niemand die dit binnen een dag kan?’. Natuurlijk wel! Wij bij tandartspraktijk Dentia in Rotterdam zijn gespecialiseerd in spoedreparaties. Kleine reparaties zijn vaak binnen een uur al klaar. Maar ook voor grote reparaties draaien wij ons hand niet om.

U ziet het: bij ons kunt u terecht voor alle vragen en klachten rondom kunstgebitten. Dankzij de vele ervaringen van mensen die u voor gingen, kunnen wij u de kwaliteit garanderen die u mag verwachten bij een tandarts. Kom eens langs voor een kennismaking of bel voor vragen!

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button