Spoed tandarts Rotterdam

Voor spoedgevallen 24-7 bereikbaar op 010 244 9801.

Spoed tandarts in Rotterdam

Spoed tandarts Rotterdam nodig? Dan bent u bij de Tandartspraktijk Dentia op het juiste adres. Wij zijn een tandartsenpraktijk met specialistische kennis en veel mogelijkheden. U kunt altijd bij ons terecht voor als u opzoek bent naar een spoedtandarts in Rotterdam.

Specialistische kennis

Tandartspraktijk Denta heeft specialistische kennis in huis die heel snel hulp aan u verleent. Wij bieden veel mogelijkheden die gebaseerd zijn op de moderne technologie. Doordat wij gespecialiseerde diensten aanbieden, kan onze tandarts in Rotterdam elk probleem met spoed oplossen.

Met een eigen tandtechnisch laboratorium bestaat er een bijzonder nauwe band tussen techniek en tandarts. Hierdoor komen wij aan al uw tandheelkundige wensen tegemoet, zoals het vervaardiging van uw prothese.

Spoedtandarts Rotterdam

Spoedtandarts Rotterdam

Tandartspraktijk Dentia is een moderne tandartspraktijk in Rotterdam. Voor spoedgevallen bent u bij ons aan het goede adres, wij behandelen iedereen. Een afgebroken tand of kies is al vervelend, de spoed tandarts Rotterdam helpt u graag verder met dit ongemak. Spoed tandarts Rotterdam is de specialist in deze regio en heeft een goede naam opgebouwd. Bij ons kunt u onder één dak hoogstaande tandheelkundige zorg verwachten. We zijn een tandartspraktijk met verschillende tandartsen en mondhygiënisten en bieden naast uitstekende tandheelkundige zorg ook persoonlijke aandacht en service.

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Wij leveren de volgende diensten:

  • Wij behandelen alle tandheelkundige pijn- en spoedgevallen
  • Dus bij pijn aan uw gebit of andere tandheelkundige spoedklachten kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen op tel: 010 244 9801
  • Binnen 1 dag een afspraak
  • Voorrangsregeling bij spoedklachten
  • Geen gedoe met de verzekering
  • Behandeling mogelijk in meerdere talen

Moderne technologie

Tandartspraktijk Dentia heeft specialistische kennis in huis die heel snel hulp aan u verleent. Wij bieden veel mogelijkheden die gebaseerd zijn op de moderne technologie. Doordat wij gespecialiseerde diensten aanbieden, kan onze tandarts in Rotterdam elk probleem met spoed oplossen. Met een eigen tandtechnisch laboratorium bestaat er een bijzonder nauwe band tussen techniek en tandarts. Hierdoor komen wij aan al uw tandheelkundige wensen tegemoet, zoals het vervaardiging van uw prothese.

Onze tandartspraktijk in Rotterdam onderscheidt zich niet enkel in service en kwaliteit, ook hebben wij ruime openingstijden, meertalige service. We werken met de meest moderne materialen en hebben nieuwe, geavanceerde apparatuur. U bent van harte welkom om even binnen te lopen in ons pand in Rotterdam om kennis met onze praktijk te maken. Wij zijn DE spoed tandarts Rotterdam.

Spoed tandarts Rotterdam

Voor spoedgevallen kunt u ook bij ons terecht.
Na 18:00 uur en in het weekend zijn we bereikbaar op de onderstaande telefoonnummers:

Na 18:00 uur: 010-24409801 
Weekends: 06-87892986.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button