Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam begrijpt dat naar de tandarts gaan meestal geen feestje is. Gebitscontrole, klikgebitten, kunstgebitten of een spoedreparatie; we proberen het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Want lachen is gezond en met mooie tanden lacht u het liefst de hele dag.

En dat lukt ons aardig, in ons moderne tandheelkundig centrum in Rotterdam. Bij tandartspraktijk Dentia werken er zo’n 15 specialisten onder één dak. Daarom wordt u snel, vakkundig en goed geholpen. Dat blijkt ook wel uit de reacties van onze cliënten. “Vooral de snelle service vonden wij heel fijn”, is een van de meest gehoorde reacties uit de praktijk. En dat is het voordeel van zo’n groot centrum en de specialisten bij elkaar; als er een spoedklus is, als er iets gerepareerd moet worden of als u doorverwezen moet worden naar iemand anders is dit allemaal binnen no time gebeurt dankzij alle kennis onder een dak.

Tandarts RotterdamDus niet alleen een tandarts, maar een heel tandheeltechnisch laboratorium in de praktijk Tandarts Rotterdam waarbij alle facetten van tandheelkunde worden toegepast. U kunt bij ons terecht voor een mondhygiëniste, een spoedtandarts, implantaten kunnen bij ons gezet worden maar ook kronen, bruggen, klikgebitten en kunstgebitten kunnen snel gerepareerd worden.

Iedereen die binnen ons tandheelkundig laboratorium werkt heeft liefde voor zijn vak. Wij vinden dat heel belangrijk en willen dat dit doorstraalt op u, als cliënt. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle nieuwe technologieën op het gebied van tandheelkunde.

Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam heeft contacten met alle landelijke verzekeraars en onze medewerkers kunnen u dus precies vertellen wat wel en wat niet vergoed wordt door de verzekering. We proberen daarin ook met u mee te denken.

U mag gerust een keer naar binnenlopen bij ons. Een beetje sfeer proeven, kennis maken met de specialisten en een kopje koffie misschien? Want waarom accepteren we medische hulp altijd maar gewoon zoals het is? Bij tandarts Rotterdam draait het om u! We willen dat u zich op uw gemak voelt, dat u weet dat u door professionals geholpen wordt en dat u met een stralende glimlach de deur uit loopt. Want daar doen we het uiteindelijk voor.

Bij Tandarts Rotterdam draait het om u!
4.4 (87.5%) 8 votes

Share This