Bij Tandarts Rotterdam draait het om u!

Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam begrijpt dat naar de tandarts gaan meestal geen feestje is. Gebitscontrole, klikgebitten, kunstgebitten of een spoedreparatie; we proberen het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Want lachen is gezond en met mooie tanden lacht u het liefst de hele dag.

En dat lukt ons aardig, in ons moderne tandheelkundig centrum in Rotterdam. Bij tandartspraktijk Dentia werken er zo’n 15 specialisten onder één dak. Daarom wordt u snel, vakkundig en goed geholpen. Dat blijkt ook wel uit de reacties van onze cliënten. “Vooral de snelle service vonden wij heel fijn”, is een van de meest gehoorde reacties uit de praktijk. En dat is het voordeel van zo’n groot centrum en de specialisten bij elkaar; als er een spoedklus is, als er iets gerepareerd moet worden of als u doorverwezen moet worden naar iemand anders is dit allemaal binnen no time gebeurt dankzij alle kennis onder een dak.

Iedereen die binnen ons tandheelkundig laboratorium werkt heeft liefde voor zijn vak. Wij vinden dat heel belangrijk en willen dat dit doorstraalt op u, als cliënt. Daarnaast zijn wij op de hoogte van alle nieuwe technologieën op het gebied van tandheelkunde.

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam heeft contacten met alle landelijke verzekeraars en onze medewerkers kunnen u dus precies vertellen wat wel en wat niet vergoed wordt door de verzekering. We proberen daarin ook met u mee te denken.

U mag gerust een keer naar binnenlopen bij ons. Een beetje sfeer proeven, kennis maken met de specialisten en een kopje koffie misschien? Want waarom accepteren we medische hulp altijd maar gewoon zoals het is? Bij tandarts Rotterdam draait het om u! We willen dat u zich op uw gemak voelt, dat u weet dat u door professionals geholpen wordt en dat u met een stralende glimlach de deur uit loopt. Want daar doen we het uiteindelijk voor.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button