Tanden bleken

Wilt u veilig uw tanden laten bleken zonder schade toe te richten aan uw gebit?

Koffie, thee, roken en wijn – dit zijn slechts een paar van de kleine pleziertjes van het leven die je tanden kunnen aantasten (geler maken!) en je minder aantrekkelijk kunnen laten voelen. Gelukkig zijn er nu behandelingen voor het bleken van de tanden op chirurgisch niveau om de schade ongedaan te maken.

Niet alleen bovenstaande pleziertjes kunnen ervoor zorgen dat onze tanden geler worden, maar onze tanden worden ook geler naarmate we ouder worden. Helaas ontkomt niet eraan, want naarmate de jaren verstrijken, zullen onze tanden verkleuren. En dit proces zal sneller verlopen als u daarnaast bijvoorbeeld ook nog een rookt of veel koffie en thee drinkt.

Maar toch zult u mensen zien van uw leeftijd (of ouder zelfs) die een stralende witte lach hebben. U vraagt zich zeker af hoe dit nou mogelijk is! Dit is eigenlijk best simpel. Deze mensen zullen hoogstwaarschijnlijk hun tanden hebben gebleekt. Tanden bleken gebeurt steeds vaker en het is een snelle en efficiënte manier om de tanden weer een stralende witte kleur te geven!

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

tanden bleken before after

Persoonlijk advies voor tanden bleken

Tegenwoordig kun je je tanden bij vele schoonheidssalons laten bleken. Maar wij adviseren iedereen die hun tanden veilig en efficiënt wilt laten bleken om dit te doen in een tandartspraktijk! In schoonheidssalons worden te hoge concentraties waterstofperoxide gebruikt, wat zeer schadelijk is voor je gebit. U heeft na de behandeling in deze schoonheidssalon misschien wel witte tanden, maar de gezondheid van uw gebit is zeker aangetast. Vele patiënten krijgen na deze behandeling vaak ook last gevoelige tanden en/of tandvlees.

Daarnaast doet u er verstandig aan om eerst te controleren of uw gebit wel geschikt is om te laten bleken. Mensen die medicijnen gebruiken of overgevoelige tanden hebben zal het bleekmiddel vaak niet goed werken. Ook komt het voor dat mensen allergisch zijn voor waterstofperoxide. Daarom raden wij het ook af om zonder advies en/of begeleiding van een tandarts je tanden te bleken. Ook raden we thuis tanden bleken ook altijd af. Wilt u veilig uw tanden laten bleken zonder schade toe te richten aan uw gebit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk advies voor tanden bleken

Meest gestelde vragen

Hoelang blijven mijn tanden wit?
Als u uw tanden goed poetst en niet (veel) rookt en/of koffie, thee of alcohol drinkt, kunnen uw tanden tot wel 3 jaar mooi wit blijven.
Is tanden bleken veilig?
Wij garanderen dat onze methode veilig is! Wij werken namelijk met een laag percentage waterstofperoxide.
Doet tanden bleken pijn?
Nee, gewoonlijk is de behandeling pijnloos. Sommige mensen kunnen na de behandeling een tijdelijke lichte, doffe pijn voelen, maar dit is goed te bestrijden met een pijnstiller. Wij raden ook aan om uw gebit te spoelen met lauw water.
Hoe wit worden mijn tanden?
Dankzij onze methode kunnen uw tanden tot wel 10 tinten witter worden! Het verschilt uiteraard van persoon tot persoon en het eindresultaat hangt af van de kleur en staat van uw tanden. Een ondoorzichtige, dikke tand reageert namelijk beter op een bleekbehandeling dan een dunne, doorzichtige tand.

Kosten tanden bleken

Uw tanden laten bleken kan op een veilige en effectieve manier. Bij ons kunt u voor €250,- een stralende wit gebit krijgen! Dit geldt voor zowel de boven- als onderkaak. U kunt jarenlang genieten van uw mooi wit gebit, door de juiste nazorg.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button