Tanden en kiezen trekken

Als uw tanden vaak pijn doen en u veel last ervaart aan uw gebit, kan dit heel erg vervelend zijn.

Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om een gezond gebit te hebben, maar dit is gelukkig wel mogelijk! Wij bieden verschillende behandelingen aan zodat u weer zonder zorgen kunt praten, lachen, eten en drinken! Soms komt het bij de behandelingen voor dat wij één of meerdere tanden moeten trekken. Het trekken van een tand klinkt misschien pijnlijk, maar wij garanderen dat het een pijnloze behandeling is.

Het trekken van een kies of tand gebeurt namelijk altijd onder verdoving. Bent u toch erg bang voor het trekken van een kies of tand? Dan kunt u ervoor kiezen om een volledige narcose te krijgen. U wordt dan wakker met prachtige, nieuwe tanden!

Wij vertellen u graag meer over de behandeling en welke tarieven wij hiervoor hanteren.

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tanden en kiezen trekken

Een mooi gebit zonder zorgen!

Je bent de hele dag door aan het praten, lachen, eten en drinken. Je staat er nauwelijks bij zit stil, hoe fijn het is om een goed en gezond gebit te hebben. Voor velen is het namelijk vanzelfsprekend om een goed gebit te hebben. Wellicht denkt u daar anders over, anders was u niet op deze pagina. U heeft misschien helemaal geen goed gebit en kunt niet zorgeloos praten of lachen, of misschien zelfs eten en drinken. Wij willen dat iedereen kan genieten van een mooi gebit, waardoor we soms genoodzaakt zijn om soms één of meerdere tanden en/of kiezen te trekken. Soms komt het voor dat wij alle kiezen en tanden moeten trekken.

Trekken van een tand onder verdoving of narcose

Wij helpen elke dag mensen met gebitsproblemen, simpel of complex. Onze patiënten komen naar ons om een nieuw gebit te krijgen, die mooi en gezond is. Wij moeten hiervoor vaak kiezen en tanden trekken om dit te kunnen realiseren. Bij iedere pijnlijke behandeling gebruiken wij standaard verdoving.

We kunnen u garanderen dat u geen pijn zult voelen. Per jaar trekken wij bij meer dan 1.200 mensen hun tanden en kiezen. Er zijn veel mensen die bang zijn voor de tandarts en wij stellen u graag gerust. Zo hebben wij de mogelijkheid wanneer u echt tegen de behandeling opziet, om u onder volledige narcose te behandelen. Omdat wij vaker behandelingen doen onder volledige narcose, hebben wij ons eigen narcose centrum en zorgt ons anesthesieteam ervoor dat uw behandeling pijnloos verloopt.

Na het trekken van de tanden wordt de wond direct gehecht. U merkt hier niks van dankzij de narcose. U kunt rustig wakker worden na de behandeling in onze behandelkamer. U kunt direct genieten van uw nieuwe gebit zodra u wakker wordt. U hoeft niet langer bang te zijn voor de tandarts dankzij ons narcose centrum.

Trekken van alle tanden en kiezen voor een gebitsprothese

Trekken van alle tanden en kiezen voor een gebitsprothese

Het is soms nodig om al uw tanden en kiezen te trekken. Wij plaatsen dan daarna direct een gebitsprothese, ook wel bekend als een kunstgebit. U kunt dankzij uw gebitsprothese wordt voluit lachen en praten en ook weer alles kunnen eten en drinken. Indien gewenst kunnen wij deze behandeling ook onder volledige narcose verrichten.

Kosten alle tanden en kiezen trekken

Dankzij een gebitsprothese ( ook wel kunstgebit of klikgebit genoemd) bent u direct verlost van tandpijn, leed en ongemak die u jarenlang heeft moeten verdragen. Overgebleven tanden en kiezen moeten getrokken worden, om plaats te kunnen maken voor een gebitsprothese.

U wilt graag weten aan welke kosten u rekening moet houden om al uw tanden en kiezen te laten trekken. Wij hebben geen vaste prijs voor het trekken van alle tanden en kiezen omdat het afhankelijk is van een aantal zaken:

  • Hoeveel tanden en kiezen moeten worden getrokken?
  • Gaat het om een simpele of complexe handeling ( ligt de tand of kies schuin, in hoeverre wordt het trekken bemoeilijkt)?
  • Kiest u voor plaatselijk verdoven of volledige narcose?
  • Is de nabehandeling noodzakelijk?

Wij kunnen dus hierdoor nooit op voorhand een prijs met u afspreken. Hiervoor is het noodzakelijk om u eerst te zien om uw gebit te beoordelen. Onze tandarts hoort graag van u welke klachten u ervaart en wat uw wensen zijn. Tijdens dit adviesgesprek zal hij ook uw gebit onderzoeken en foto’s maken. We stellen tot slot een behandelplan om, waarbij het kostenplaatje volledig wordt uitgelegd. Zo weet u precies wat het u uiteindelijk gaat kosten. U bent dan geheel vrij om ervoor te kiezen om de behandeling voort te zetten of niet.

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button