Tandtechniek Rotterdam

De beste tandtechnicus in Rotterdam gezocht?

Er zijn diverse tandartspraktijken in Rotterdam, maar hoe vindt u nu de beste tandtechnicus die bij u past? Tandartspraktijk Dentia is meer dan een tandarts. Door de jaren heen hebben wij een laboratorium in de praktijk opgebouwd en alle facetten van tandheelkunde in eigen huis ontwikkeld. Hiermee is de tandtechniek Rotterdam gespecialiseerd in verscheidene tandheelkunde. Tandartspraktijk Dentia heeft de volgende expertises in huis:

Uw gebit is wat mensen als eerste zien, ons doel is om uw gebit te laten stralen.

Tandtechniek Rotterdam

Waarom Tandartspraktijk Dentia?

Tandartspraktijk Dentia is aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen in het gehele land en wij kunnen u precies aantonen welke behandelingen er voor u mogelijk zijn. Het welzijn van onze patiënten staat bij ons op nummer één en u komt in een warm bad als het gaat om een goed en mooi gebit. Wij staan met name bekend om de beste implantaten voor de laagste prijs. De tandtechnicus van Dentia staat altijd voor u klaar in Rotterdam.

Tandtechniek Rotterdam

Onze tandartspraktijk in Rotterdam heeft liefde voor het vak en wij zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën op gebied van tandheelkunde. U bent van harte welkom om even binnen te lopen in ons pand in Rotterdam West om kennis met onze praktijk te maken. Met meerdere tandartsen en expertise in eigen huis kunnen wij stellen dat wij een hoog niveau kunnen aanbieden. En dit stralen wij ook uit! Of u nu komt voor een controle of het vervaardigen van een klikgebit, onze tandartspraktijk biedt betrouwbare tandtechniek Rotterdam. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor een stralende lach? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de beste tandtechniek in Rotterdam.

Tandartspraktijk Dentia helpt u verder.

Bel direct voor een afspraak: 010 244 9801

Maak een afspraak

Tandartspraktijk Dentia

Waarom kiest u voor ons?

vinkEen moderne tandartspraktijk
vinkAlle specialisten onder 1 dak
vinkIntern tandtechnisch laboratorium
vinkBekend bij alle zorgverzekeraars
vinkBinnen 1 dag een afspraak
vinkVoorrangsregeling bij spoed
vinkGeen gedoe met de verzekering
vinkBehandeling in meerdere talen

Volg ons op Facebook

Zekerheden tandartspraktijk Rotterdam

beste tandtechnicus rotterdam

Call Now Button
Share This