Tandtechniek Rotterdam

Er zijn diverse tandartspraktijken in Rotterdam, maar hoe vindt u nu de beste tandtechnicus die bij u past?

De beste tandtechnicus in Rotterdam gezocht?

Tandartspraktijk Dentia is meer dan een tandarts. Door de jaren heen hebben wij een laboratorium in de praktijk opgebouwd en alle facetten van tandheelkunde in eigen huis ontwikkeld. Hiermee is de tandtechniek Rotterdam gespecialiseerd in verscheidene tandheelkunde. Tandartspraktijk Dentia heeft de volgende expertises in huis:

Uw gebit is wat mensen als eerste zien, ons doel is om uw gebit te laten stralen.

Tandtechniek Rotterdam

Waarom Tandartspraktijk Dentia?

Tandartspraktijk Dentia is aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen in het gehele land en wij kunnen u precies aantonen welke behandelingen er voor u mogelijk zijn. Het welzijn van onze patiënten staat bij ons op nummer één en u komt in een warm bad als het gaat om een goed en mooi gebit. Wij staan met name bekend om de beste implantaten voor de laagste prijs. De tandtechnicus van Dentia staat altijd voor u klaar in Rotterdam.

Tandtechniek Rotterdam

Onze tandartspraktijk in Rotterdam heeft liefde voor het vak en wij zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën op gebied van tandheelkunde. U bent van harte welkom om even binnen te lopen in ons pand in Rotterdam West om kennis met onze praktijk te maken. Met meerdere tandartsen en expertise in eigen huis kunnen wij stellen dat wij een hoog niveau kunnen aanbieden. En dit stralen wij ook uit! Of u nu komt voor een controle of het vervaardigen van een klikgebit, onze tandartspraktijk biedt betrouwbare tandtechniek Rotterdam. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor een stralende lach? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de beste tandtechniek in Rotterdam.

Tandartspraktijk Dentia helpt u verder.

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia

Beukelsdijk 159A
3022 DE Rotterdam

010 244 9801
info@dentaldentia.nl

Routebeschrijving

Waarom kiest u voor ons?

Een moderne tandartspraktijk
Alle specialisten onder 1 dak
Intern tandtechnisch laboratorium
Bekend bij alle zorgverzekeraars
Binnen 1 dag een afspraak
Voorrangsregeling bij spoed
Geen gedoe met de verzekering
Behandeling in meerdere talen

Afspraak maken?
Bel 010 244 9801

Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam

Bel 010 244 9801 voor een afspraak

Heeft u naar aanleiding van alle informatie op onze site nog steeds vragen aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button